'SEGRE, 40 anys informant'

2.023
del 9 de maig a l'11 de juny
SEGRE celebra 40 anys amb una exposició itinerant

 
A SEGRE estem de celebració, el 3 de setembre de 1982 vam complir 40 anys, i ho hem estat celebrant amb la exposició itinerant 'SEGRE, 40 anys informant' en la que hem repassat la nostra història recent a través de les portades més destacades de les darreres quatre dècades. L'exposició s'inicià a la capital del Segrià i ha recorregut totes les capitals de comarca de Lleida, Pirineu i Aran amb les portades més destacades de cada territori. Ara torna a Lleida amb una exposició final que es podrà veure a l'IEI i en la que donarem per tancat el nostre periple.

L'exposició final SEGRE, 40 anys informant tindrà lloc del 9 de maig a l'11 de juny a la Sala Zona Zero de l'Institut d'Estudis Ilerdencs 
En aquesta mostra hi podrem veure reflectides notícies com les riudades del 1982, la tragèdia del bus de Juneda, les olimpíades de Barcelona i La Seu d'Urgell de 1992, l'alliberament de l'ós al Pirineu, la festa del Doctor Music a Escalarre, la proclamació com a Patrimoni de la Humanitat del Romànic de la Vall de Boí, l'obertura de l'autovia A2, el desbordament del Garona, els atemptats a la Rambla de Barcelona, el confinament i la pandèmia o els incendis al Montsec, entre moltes altres.

 

Una exposició que rememora els fets més rellevants succeïts a la província en els darrers 40 anys.