Temps de nadales

17/11/2021

“Temps de nadales” és una invitació i una crida a tothom que vulgui venir a cantar nadales al pati de l’IEI, entre el 18 i el 31 de desembre, perquè ho pugui fer. Amb aquesta iniciativa volem retrobar el sentit tradicional i més popular del cant de les nadales al carrer, de manera gairebé espontània, pel pur plaer de cantar i fer nadal, i amb un contacte molt directe i proper entre els cantaires i el públic que els escolta o acompanya, en un espai tan acollidor com és el pati de l’IEI.

Qui pot venir a cantar?

Qualsevol formació vocal de qualsevol tipus, edat, procedència, nivell artístic... Això sí, amb un repertori exclusiu de nadales, interpretades en qualsevol idioma, i amb ganes d’aportar les seves veus per fer plegats un nadal ben lluminós i ple d’esperança.

De quin equipament tècnic podem disposar?

En aquesta ocasió no hi haurà ni equipament tècnic, ni escenari, ni cap altre element més enllà de la instal·lació lluminosa del pati que oferirà un entorn sorprenent i acollidor. Les formacions cantaran sense amplificació, a peu de pati. El públic també estarà a peu dret.

Quanta estona ens hi podrem estar?

Cada formació tindrà reservada una hora per a la seva actuació, que podrà ocupar totalment, o només aquell temps que necessiti. Aquest és l’únic límit: màxim una hora.

Que hem de fer per venir a cantar?

Reservar el matí que us vagi més bé, trucant al telèfon 973271500