Inscripcions Jornada ProARC 2023

15/11/2023

La jornada ProARC 2023 Lleida és la segona trobada professional que organitzen la Diputació de Lleida a través del Patronat de Transformació Econòmica, l'Ajuntament de Lleida i l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) amb l'objectiu de posar en contacte directe els professionals i les empreses del sector de la música en viu amb els responsables tècnics i polítics de l’administració pública local.

La trobada professional tindrà lloc en el marc de la celebració de la XXI edició dels Premis ARC 2023, Premis de la Indústria ​Musical del Directe.

 
Apunteu-vos la data: 29 de novembre a les 10:00h,

al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida!


INSCRIU-TE AQUÍ

https://live.eventtia.com/eS/proarclleida2023

 

Les inscripcions per aquesta trobada es realitzaran a través de la plataforma ProARC 2023. Recordem que a la plataforma podreu crear-vos un perfil professional, veure les activitats de la jornada i accedir als perfils de la resta de participants, així com descobrir altres continguts que hem preparat per a tots vosaltres.

PROGRAMA DE LA JORNADA:

1 | Reunions Ràpides (10:30 - 12:25h) - En aquestes reunions ràpides de 10 minuts podreu entrevistar-vos directament amb les empreses que hàgiu agendat prèviament a través de l'aplicació.

2 | Aperitiu professional (12:30 - 13:45h) - En aquest espai obert podreu contactar amb qualsevol empresa o ajuntament participant a les jornades ProARC 2023: Lleida.