Fer Aigües

Visita guiada 25/06 17:00 La Gòtika

19/06/2024

Fer Aigües. Camilo Mutis i Paula Vicente Puiggròs.

Fer Aigües és una trobada per repensar l'aigua a partir del joc, l'experimentació i la imaginació. Una invitació per dissenyar de manera col·lectiva maneres de mapejar amb i per a l'aigua.

Combinarem la paraula, el moviment, l'escolta i la matèria per generar cartografies alternatives rares, poètiques, il·lusòries i sensibles (que també són concretes, suggeridores, òptimes i necessàries).

Ens preguntarem no tan sols quins fluxos fa i segueix l'aigua, sinó també com es relacionen aquests amb els elements del seu voltant. Podem aprendre de l’aigua noves formes de moure'ns i formar estructures?

Així doncs, a través del dibuix, l'escolta, el moviment i les derives, investigarem com l'aigua es mou dins de les infraestructures d'IEI i quins altres recorreguts podem trobar o imaginar, per conformar, entre totes, una gran cartografia per a / amb l’aigua.

Activitat gratuita per a tots els públics.

Dins el marc de l’exposició Entre la fulla i la Muntanya, de Paula Vicente Puiggròs.

Inclou una visita guiada a l’exposició.

Camilo Mutis (Bogotá, 1992) es psicòleg, artista i professor, amb un interès especial en l'edició, la performance, l'experimentació conceptual i la instal·lació.

Paula Vicente Puiggròs (Barcelona, 1997) centra el seu àmbit de treball en qüestions sobre com habitem i ens relacionem amb el món i els ecosistemes que ens envolten, repensant des d’allò quotidià per obrir preguntes, deixant espai per al dubte.