‘Temps de nadales’ es posa en marxa al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs amb els escolars del Col·legi Santa Anna de Lleida

14/12/2022
L'activitat se celebra fins al 24 de desembre i convida tothom a cantar o recitar nadales en l'espai més emblemàtic de la casa

La segona edició de 'Temps de nadales' ja està en marxa a l'Institut d'Estudis Ilerdencs, un any més convidant tothom, siguin formacions corals o no, a cantar o recitar nadales al Pati.

La iniciativa s'ha posat en marxa amb la cantada que han protagonitzat els escolars de Primària del Col·legi Santa Anna de Lleida, i en els dies vinents està previst que visiten l'espai altres grups.

Aquesta activitat, que es desenvolupa fins al 24 de desembre, està concebuda com una invitació i una crida a tothom per tal de retrobar el sentit tradicional i més popular del cant de les nadales al carrer, de manera gairebé espontània, pel pur plaer de cantar i fer Nadal, i amb un contacte molt directe i proper entre els cantaires i rapsodes, i el públic que els escolta o acompanya, en un espai tan acollidor i emblemàtic com és el Pati de l'IEI. És per això que 'Temps de nadales' és obert a les diferents formacions vocals i a tothom que desitgi participar-hi, independentment de quin sigui el seu nivell artístic, i amb un únic límit de temps, que serà d'una hora com a màxim.

Tots/es aquells/es que estiguin interessats en venir a cantar nadales al Pati de l'IEI, només han de reservar el dia que els vagi més bé mitjançant correu electrònic a l'adreça [email protected].