Stay Homas, la Suu i Albert Pla, caps de cartell de la versió d’estiu del Talarn Music Experience del 15 al 17 de juliol a Lo Quiosc

07/07/2022
El festival ha presentat aquest dijous al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs la seva proposta musical

 

El Talarn Music Experience, el Festival de lo Pallars, s’ha presentat aquest dijous al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, on ha donat a conèixer la seva proposta per aquest estiu.

L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, acompanyada de l’alcalde de Talarn, Àlex García; el director del Festival, Ramon Mitjana; i l’alcalde de la Pobla de Segur i diputat, Marc Baró.

En la que és la seva sisena edició, el festival compta amb un total de 16 actuacions en diferents formats i espais que convertiran novament Lo Quiosc en l’epicentre cultural del Pallars, on música, gastronomia i territori se seguiran fusionant per oferir el bo i el millor de l’escena musical actual. La versió d’estiu del Talarn Music Experience es farà un cop més en gran format i a l’aire lliure, concretament a la zona estrenada l’any passat, un espai que va tenir una gran acollida per part del públic assistent.

Pel que fa al cartell d’aquest estiu, es desenvoluparà en tres dies, del 15 al 17 de juliol, amb les actuacions de Stay Homas i Ley DJ (dia 15), Habla de mí en presente, Suu i Ley DJ (16) i Albert Pla (17). Les entrades pel primer dia ja estan exhaurides, mentre que les del segon i el tercer encara estan disponibles a un preu de 25€. Hi ha, a més, la possibilitat d’adquirir un abonament per aquests dos dies a 42,50€.

Entrant més en detall en el cartell, el Festival Talarn Music Experience obrirà la seva edició d’estiu amb el grup del moment: els Stay Homas. El grup català, que es va donar a conèixer durant el confinament, portarà la seva terrassa a l’escenari del Talarn Music Experience per deixar empremta i fer gaudir al màxim el públic del Pallars en directe. Serà en un concert on recollirà les cançons més conegudes del seu darrer disc, ‘Here2play’, i noves composicions que veuran la llum al llarg d’aquest 2022.

Per la seva part, Ley DJ allargarà la nit del divendres. Es tracta d’una DJ adaptativa que destaca pels seus ponts entre l’indie i l’electrònica, i que promet fer ballar tot Lo Quiosc fins a l’extenuació.

Passant al dissabte 16, obrirà la nit Habla de mí en presente, un col·lectiu musical indie que festeja des de la consciència. Està format per sis músics que, a través de l’originalitat de la seva música, la seva presència a l’escenari i la sinceritat de les seves composicions, busquen delectar les ànimes i fer ballar els cossos a través de la technorumba.

Agafarà el relleu la Suu, una jove amb una personalitat desbordant que destaca entre l’escena musical actual amb el seu gènere neo-indie i la seva lluita per a l’empoderament de la dona. S’ha guanyat la consideració del públic, de la crítica i dels músics, demostrant una gran versatilitat que li ha permès adaptar el seu espectacle per tocar en plena pandèmia penjant el cartell d’entrades esgotades en cada concert. A l’escenari de Lo Quiosc presentarà el temes del seu proper disc, alhora que farà un repàs de les seves creacions més conegudes. Com la nit anterior, tancarà la vetllada de dissabte Ley DJ.

El Talarn Music Experience clourà la seva edició d’estiu el dia 17 amb una actuació molt especial, la d’Albert Pla. El reconegut i polifacètic artista, amb més de 25 anys de carrera i que ha sabut guanyar-se l’admiració del públic, presentarà el seu darrer espectacle, ‘¿Os acordáis?’, títol d’una de les cançons que va compondre durant la pandèmia. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a escala mundial.

Unes propostes, doncs, que consoliden el Talarn Music Experience com una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.

Podeu trobar més informació i comprar entrades al web: https://talarnmusicexperience.com/.