Ramon Arnó i Jordi Murgó debaten sobre la privacitat en entorns digitals a la sessió de cloenda del cicle Ciència a l’IEI

29/11/2022
Una taula-debat al voltant de la privacitat en entorns digitals ha posat aquest dimarts el punt final al cicle Ciència a l'IEI, una iniciativa que, durant tots els dimarts del mes de novembre, ha organitzat la Secció de Ciències Experimentals, Matemàtiques i Tecnologies de l'IEI.

La jornada d'avui ha tingut com a protagonistes Ramon Arnó, advocat especialista en el camp de la protecció de dades personals i també en els aspectes penals de les noves tecnologies, professor de la UdL i màster en propietat intel·lectual i de la societat de la informació, i Jordi Murgó, expert en ciberseguretat i enginyer de software, en una taula-debat moderada per Ferran Perdrix, enginyer informàtic i professor del Departament d'Enginyeries Informàtiques i Industrials de la UdL.

El cicle Ciència a l'IEI ha constat de quatre sessions. Va començar el passat dia 8 de novembre amb 'L'economia circular: diverses mirades a una estratègia clau de sostenibilitat', a càrrec d'Oriol Pou; va seguir el dia 15, amb 'Nanotecnologia i Nanomedicina: el futur del diagnòstic clínic en la era postpandèmia', a càrrec de Laura Lechuga; i va oferir la seva tercera entrega el dimarts passat, amb 'Recursos minerals, minerals crítics i transició energètica', a càrrec de Joaquín Proenza. Totes les sessions s'han celebrat a l'Aula Magna de l'IEI i també s'han pogut seguir via streaming pel canal culturaiei.cat.

Cal remarcar que, sota el títol Ciència a l'IEI, s'organitzen dos cicles anuals de conferències, un a la primavera i l'altre a la tardor, amb la finalitat de donar a conèixer entre la societat, de la mà d'especialistes de primer ordre, diferents temes de les disciplines científiques i tecnològiques.