Pascual i els Desnatats omplen de música, diversió i ritme la Festa Major de l’IEI  

19/07/2023
Tres dels components de La Terrasseta de Preixens han ofert un concert al Pati, el mateix espai que acollirà dijous, divendres i dissabte les altres tres propostes programades 
 
La Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha ofert aquest dimecres la primera de les quatre propostes que té programades per aquesta setmana, consistent en un concert de Pascual i els Desnatats.

Es tracta d’un grup format per Roger Pasqual (bateria), Albert Sala (veu i guitarra) i Marc Vilarrubias (veu i baix), tots ells components d’una altra formació, La Terrasseta de Preixens, que han omplert el Pati de l’IEI amb clàssics de la rumba, èxits de música catalana d'altres temps i també de versions del grup al qual pertanyen, sempre amb una bona dosi d’humor i bon rotllo que ha contagiat un públic familiar i predisposat a passar-ho bé.

Cal recordar que la Festa Major de l’IEI es va posar en marxa el passat dilluns amb el pregó que va oferir la poeta i activista cultural Meritxell Cucurella-Jorba. Els actes seguiran aquest dijous amb el grup La Pantomima, que representarà ‘Estereotips’, un espectacle al voltant de la igualtat de gènere i el no a la violència de gènere-LGTBIQ; el divendres, amb el concert d’Athanàgia (Arcadi Minguet i Lluc Casals); i el dissabte, amb la representació de l’obra ‘Un conte enrere’, a càrrec de la companyia de teatre inclusiu La Màxima, formada per artistes amb diversitat funcional de la Fundació Privada Ilersis. Totes les activitats estan programades per les 19.00 hores al Pati de l’IEI.