‘Missió Oró’ ofereix una mostra de pràctiques científiques amb Anicet Cosialls

30/10/2023
S’ha presentat la web missiojoanoro.cat, on es recopilen activitats dirigdes a fomentar les activitats d’indagació científica entre l’alumnat

 L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dilluns una activitat en la qual, sota el nom de ‘Missió Oró’, s’ha ofert una mostra de pràctiques científiques a càrrec d’Anicet Cosialls. L’acte ha estat presentat per Claudi Vidal, director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida.

Organitzada per la Secció de Ciències Experimentals, Matemàtiques i Tecnologies de l’IEI amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat i de la Fundació Joan Oró, la sessió ha inclòs diferents pràctiques científiques i també una visita a l’exposició ‘Joan Oró, a la cerca de l'origen de la vida’, que aquests dies es pot veure a la Zona Zero i a la sala iX de l’IEI, tot plegat dins la web de propostes educatives en el marc de l’Any Oró. La sessió ha servit per presentar també la web www.missiojoanoro.cat, on es recopilen activitats dirigdes a fomentar les activitats d’indagació científica entre l’alumnat.

Anicet Cosialls és membre de la Secció de Ciències Experimentals, Matemàtiques i Tecnologies de l’IEI i professor de Física i Química. Des de fa més de trenta anys treballa a l’Institut Guindàvols de Lleida, on destaca per ser un docent força actiu que es caracteritza per fer unes classes molt dinàmiques i per animar el seu alumnat a participar en activitats i concursos científics.