L’Institut d’Estudis Ilerdencs continua de Festa Major amb les propostes de Nopatiskos Teatre i A Kontra Korrent

31/07/2021
El Pati ha acollit la segona de les quatre jornades programades, que tindran continuïtat els dissabtes 7 i 14 d’agost.

 

L’Institut d’Estudis Ilerdencs viu aquest dissabte la segona jornada de la seva Festa Major, en què comparteixen cartell les propostes de Nopatiskos Teatre i A Kontra Korrent.

El Pati de l’IEI, un dels espais més emblemàtics de la casa, torna a ser l’eix de la diada. Ho fa reconvertit en envelat per donar cabuda als dos espectacles que estan programats. Aquest matí ja s’ha pogut gaudir de ‘Passem una estona’, una animació infantil a càrrec de Nopatiskos Teatre que ha fet moure a petits i grans. Al vespre serà el torn per al ball de tarda que oferirà A Kontra Korrent. Tots dos actes comptaran amb la presència dels gegants de l’IEI, ‘Cabramusa’ i ‘Asepí’, presentats en motiu d’aquesta Festa Major.

Concebuda com una reivindicació de la cultura i com una eina per tal que la institució s’obri a la ciutadania, la Festa Major de l’IEI ofereix durant quatre dissabtes d’estiu activitats adreçades a un públic eminentment familiar. Van obrir el foc dissabte passat JAM i l’espectacle ‘Le Petit Théâtre Ambulant' i Bruixa Express, mentre que per al dissabte vinent, 7 d’agost, hi haurà un concert electrònic amb Nølah_Live i l’animació infantil ‘Contes i trifurques’, a càrrec de SAC Espectacles. La Festa Major de l’IEI acabarà el 14 d’agost amb l’obra familiar ‘Quimera’, de La Guilla Teatre, i al vespre amb el ball de tarda amb MI&ME. També cal recordar que el 22 de juliol es va fer l’acte inaugural, amb les actuacions de Campi qui Pugui i la banda Bsumeta, en un acte que va incloure la presentació dels gegants de la casa.

Tots els actes són gratuïts amb aforament limitat i respectant les distàncies. A més, s’observaran totes les normatives del Procicat i protocols anti-Covid vigents en el moment de la celebració de l’acte.