L’Institut d’Estudis Ilerdencs acull el debat ‘Com comunicar la tasca pagesa’ en el marc dels 50è aniversari d’Unió de Pagesos

19/04/2024
Gemma Ticó, Josep Castells, Jordi Terés, Gemma Arnillas i Néstor Serra han participant en una taula que ha estat moderada pel Sr. Postu

 

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat l’escenari, aquest divendres, del debat ‘Com comunicar la tasca pagesa’.

La sessió ha tingut com a participants Gemma Ticó, comunicadora digital del sector porcí, Josep Castells (comunicador a Lo Tractor Rosa), Jordi Terés i Gemma Arnillas (Pla Oví Algerri) i Néstor Serra (Unió de Pagesos), actuant com a moderador el Sr. Postu. També hi han intervingut Carol Aixut i Jordi Jové, d’Unió de Pagesos, i Mercè Batlle, presidenta de la Fundació Aremi, entitat beneficiària d’una iniciativa en motiu d’aquesta jornada.

El debat ha estat organitzat per Unió de Pagesos en el marc de les celebracions dels seus 50 anys i ha comptat amb el suport de l’IEI i de la Diputació de Lleida, a més de col·laborar amb la causa ‘I Love Tractors’ en benefici d’Aremi. Cal recordar que l’Espai iX de l’IEI també acull, des del passat dia 5 i fins al 28 d’aquest mes d’abril, l’exposició ‘Visca la terra! 50 anys d’Unió de Pagesos’, la mostra amb la qual el sindicat agrari commemora el 50è aniversari de la seva fundació.