L’IEI dona a conèixer els sis finalistes de la tercera edició de la Biennal LARVA

24/09/2021
 Maria Giró, Merli Castaño, Núria Costa, Núria Rosselló, Paula Artés i Roc Domingo participaran en una exposició col·lectiva a la sala La Gòtika i optaran a ser els guanyadors del certamen.

Sis artistes han estat seleccionats per tal de participar a l’exposició col·lectiva que es presentarà a l’Institut d’Estudis Ilerdencs i que correspon a la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals LARVA 03.

El sis artistes seleccionats pel jurat del total de 21 presentats, i que per tant són els finalistes de la tercera edició de la Biennal LARVA, han estat Maria Giró, Merli Castaño, Núria Costa, Núria Rosselló, Paula Artés i Roc Domingo. Tots ells prendran part a l’exposició col·lectiva que es presentarà a la sala La Gòtika de l’IEI el proper mes de setembre i optaran al premi de la Biennal LARVA, consistent en una exposició individual durant l’any 2022. El nom del guanyador/a s’anunciarà el mateix dia de la inauguració, prevista per al mes de desembre del 2021.

El jurat està format per Joan Josep Ardanuy, director de l’IEI i que actua com a president, Joanpere Massana, conseller del Departament d’Arts de l’IEI i que exerceix de secretari del jurat, Oriol Fontdevila (comissari i crític d’art), Glòria Bosch (comissària, investigadora, vinculada a la Fundació Vila Casas), Jesus Vilamajó (comissari independent, director tècnic del festival SCAN Tarragona i director dels festivals Embarrat i Errant) i Anselm Ros (tècnic de l’IEI, comissari de La Gòtika).

L’Institut d’Estudis Ilerdencs és al capdavant de l’organització de la Bienna LARVA, una iniciativa ideada des del Departament d’Arts i Patrimoni de l’IEI i que vol donar suport al desenvolupament de projectes d’arts visuals, a la creació emergent i per donar a conèixer el teixit artístic de les terres de Lleida, tot cercant i difonent els nous talents artístics, emergents o poc consolidats, i fomentant la creativitat i les iniciatives artístiques dins el territori.