L’IEI convida a descansar bé per viure millor amb la presentació del llibre ‘Por fin duermo’ de la doctora Nuria Roure

28/01/2022
L’autora és psicòloga doctorada especialista en trastorns del son i del treball i ha recollit en aquesta obra la seva experiència de quinze anys en aquest camp.

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat l’escenari, aquest divendres, de la presentació del llibre ‘Por fin duermo’, de Núria Roure. L’acte ha comptat amb la presència del director de l’IEI, Joan Josep Ardanuy, així com de l’autora de l’obra.

Amb ‘Por fin duermo. El método definitivo para un buen descanso’, la doctora Nuria Roure ha convertit en llibre el seu mètode ‘Dorm, Descansa, Viu’, que porta emprant des de fa quinze anys per ajudar centenars de persones de totes les edats a tenir un somni més reparador i a despertar-se descansades, amb més energia i millor humor.

El llibre ofereix, doncs, les pautes i estratègies que, en poc temps, asseguraran un canvi al nostre descans i han d’ajudar a millorar la salut i el rendiment diari, així com a pal·liar malalties com les migranyes, la hipertensió, l'obesitat, l'estrès o la depressió.

Nuria Roure és psicòloga doctorada especialista en trastorns del son per l'European Sleep Research Society i des de fa més de deu anys membre de la Societat Espanyola de Somni (SES). També és especialista en trastorns del treball i membre de l'Institut de Recerca Biomèdica de la UdL, a més de professora del màster en psicologia General Sanitària de la mateixa universitat.

Durant els seus quinze anys d'experiència en aquest camp ha estat constantment investigant i estudiant tots els avenços relatius a les patologies del son per estar sempre a l'avantguarda de nous tractaments que puguin ajudar els pacients.