L’exposició col·lectiva ‘Sóc cos’ del Batxillerat Artístic del Col·legi Episcopal s’instal·la a l’Institut d’Estudis Ilerdencs

05/05/2023
Està formada per obres realitzades amb diferents tècniques i es podrà veure a l’espai iX fins a l’11 de juny vinent

 
L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha inaugurat aquest divendres l’exposició col·lectiva ‘Sóc cos’, fruit de la tasca dels alumnes de segon curs de Batxillerat Artístic del Col·legi Episcopal de Lleida. La mostra es podrà veure a l’espai iX de l’IEI fins a l’11 de juny vinent.

L’exposició planteja un diàleg entre cos i discurs, partint de la base que, com a figura matèrica i interfície amb l’entorn que és, el cos explora, s’expressa, interactua i es comunica. Així, amb el fil conductor del cos, s’entrellacen diferents discursos conceptuals a partir d’obres realitzades amb multiplicitat de tècniques, com ara dibuix, pintura, volum, fotografia, vídeo-art i objet trouvé. Les obres lliguen diferents fragments del cos, plantejant un diàleg entre el propi cos i el seu discurs. L’exposició vol fer reflexionar sobre com el cos adopta la forma o assoleix la condició de substància perceptiva.