Laura Salamero enceta les Jornades de Salut de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

10/03/2021
La professora de la UdL ha ofert una conferència divulgativa sobre ‘Restriccions de Drets Fonamentals en temps de pandèmia’.

Les Jornades de Salut Pública i Drets Fonamentals que organitza l’Institut d’Estudis Ilerdencs s’han posat en marxa aquest dimecres amb la xarrada virtual que ha ofert Laura Salamero sobre ‘Restriccions de Drets Fonamentals en temps de pandèmia’.

Salamero, que és professora lectora de Dret Administratiu de la UdL, ha parlat sobre un dels temes que la pandèmia ha tornat a posar sobre la taula, referent a les restriccions i limitacions que, per tal de salvaguardar la salut pública, estan patint els drets i les llibertats individuals de la ciutadania.

Les jornades tindran continuïtat dimecres vinent, 17 de març, amb el doctor César Cierco, professor titular de la UdL de Dret Administratiu, i Montserrat Esquerda, directora de l’Institut de Bioètica de la Universitat Ramon Llull, que parlaran de ‘Vacunació i salut pública a debat’ en una sessió que tractarà sobre on pot arribar la vacunació col·lectiva, o el dret a negar-s’hi, com a eina fer frenar l’expansió de la pandèmia.

Com en la sessió d’avui, la de la setmana vinent es podrà seguir via streaming a través del canal culturaiei.cat.