L’Aula Magna de l’IEI, escenari de la segona sessió del projecte Descobrim el Segrià

23/11/2023
 

Adreçada a ens locals, entitat i associacions que desenvolupen accions vinculades amb la cultura i que posen en valor el patrimoni de la comarca

 

El projecte Descobrim el Segrià ha organitzat aquest dijous a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs una sessió de treball titulada ‘Descobrim el Segrià: Fem Camí, fem xarxa, fem patrimoni, fem comarca. Construïm la xarxa socioeducativa del Segrià’.

Amb una vintena de participants, entre ells David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià, així com nombrosos alcaldes de la comarca.

Aquesta ha estat la entrega sessió d’aquest projecte i ve a donar continuïtat a la que es va realitzar el passat mes de juny. En aquesta ocasió, ha anat adreçada a tots els ens locals i a totes aquelles entitats i associacions de la comarca del Segrià que desenvolupen accions vinculades amb la cultura i que posen en valor el patrimoni de la comarca.

L'objectiu de la sessió de treball ha estat compartir el projecte Descobrim el Segrià i començar a construir la Xarxa Socioeducativa del Segrià, una xarxa d'entitats, associacions i ens locals que treballi coordinadament per a la cultura i el patrimoni segrianenc.

El projecte Descobrim el Segrià és una col·laboració entre el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, els Serveis Educatius del Segrià i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Des de les tres entitats es dinamitza el Grup de Treball Descobrim el Segrià. L’objectiu principal és donar a conèixer i posar en valor les potencialitats de la comarca des d’una perspectiva històrica, social, cultural, patrimonial i natural. El projecte neix amb una clara vocació extrapolable a altres territoris i de ser altaveu de projectes i/o iniciatives de qualitat que siguin considerades experiències d’èxit en aquest sentit.