L’art urbà del pintor i tatuador Albert Bonet s’instal·la a la sala La Gòtika de l’IEI amb la mostra ‘Naturaleses exemplars’

20/04/2022
Hi presenta les seves propostes més pictòriques, radicals i tècnicament perfectes, que serviran per examinar la revolució artística que representen llenguatges com ara el graffitti i el tatoo



L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha inaugurat aquest dimarts l’exposició ‘Naturaleses exemplars’ de l’artista Albert Bonet. La mostra està instal·lada a La Gòtika, on es podrà veure fins al 26 de juny.

Nascut a Riba-Roja d’Ebre l’any 1996, Albert Bonet s’ha format a casa nostra i la seva feina està enquadrada dins el que s’ha anomenat art urbà. Pintor i tatuador d’abast internacional, arriba l’Institut d’Estudis Ilerdencs per presentar les seves propostes més pictòriques, radicals i tècnicament perfectes, un pretext ideal per repassar la revolució artística que aquests llenguatges, graffitti i tatoo, representen en l’actualitat.

Guanyador del Premi Internacional de Pintura en la categoria de Realisme a la FIABCN (Fira Internacional d’Art de Barcelona), l’obra d’Albert Bonet es caracteritza per una àcida crítica social inspirada en el seu entorn més proper. A través d’aquesta interpretació del món que l’envolta, aquest jove artista mostra una maduresa tant conceptual com tècnica, la qual interfereix en el seu treball jugant amb temàtiques pop i amb un marcat estil realista.

Artísticament s’ha format a la Barcelona Academy of Art, i va ser seleccionat al Concurs d’Art Jove ‘Fresh Art’ de DKV, on se’l va premiar amb una menció d’honor a la Universitat Politècnica de València (2015). Té dues exposicions individuals, l’última a la Galeria Mutu de Barcelona.