L’agenda cultural de l’IEI s’obre a la iniciativa pública i privada

16/04/2021
Es podrà accedir a activitats del ‘programa.cat’ o del cicle Gaudí, per posar dos exemples, a través de la pàgina web www.iei.cat o de l’aplicació de mòbil de la institució cultural, alhora que es facilitarà la compra d’entrades d’esdeveniments


L’agenda cultural de l’IEI, a la qual es pot accedir des de la pàgina principal de la web www.iei.cat i des de l’aplicació de mòbil de la institució s’obre a acollir qualsevol activitat cultural, ja sigui d’iniciativa pública o privada. D’aquesta manera, l’IEI posa al servei de tothom un altre dels seus recursos tecnològics per tal que serveixi d’amplificador de qualsevol iniciativa cultural. De moment, inclou tota l’activitat que es genera des del propi IEI, així com aquella en què hi participa de manera significativa, com ara les que s’inclouen dins de programa.cat o del cicle Gaudí, de cinema, per exemple.

La incorporació de continguts es pot fer, de manera senzilla i àgil, emplenant el formulari electrònic https://www.fpiei.cat/ca/administracio/fpiei/activitats-agenda-global/t-5966. El formulari incorpora, si és el cas, indicació del preu de les entrades i l’enllaç a la web de venda, la qual cosa facilita el procés. Un cop enviat el formulari, el personal tècnic de l’IEI el validarà i l’incorporarà a l’agenda.  L’objectiu final és que, dia a dia, es pugui anar resseguint el màxim de cites culturals que es fan a les comarques de Lleida.


Pel que fa a l’aplicació de mòbil, també inclou l’opció d’incloure qualsevol de les activitats de l’agenda dins de l’agenda personal i, evidentment, també la possibilitat de comprar entrades, sense haver de sortir i entrar per diferents aplicacions. D’aquesta manera, es vol facilitar la consulta, la personalització i l’adquisició d’entrades per a qualsevol manifestació cultural.


La voluntat de l’IEI és que aquesta eina que es posa a disposició d’ens locals, associacions culturals i programadors de tot tipus serveixi per difondre millor l’oferta cultural que es fa a les comarques de Lleida i faciliti que es puguin dur qualsevol tipus d’activitat cultural a la butxaca.