La Pantomima convida a reflexionar sobre la igualtat de gènere i el no a la violència de gènere en el marc de la Festa Major de l’IEI

20/07/2023

Ho ha fet amb la representació de l’obra ‘Estereotips’, un espectacle familiar de titelles que ha comptat amb l’assistència de la diputada Sandra Marco

La Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha convidat aquest dijous a reflexionar sobre la igualtat de gènere i el no a la violència de gènere-LGTBIQ amb la representació de l’espectacle familiar de titelles ‘Estereotips’, a càrrec del grup La Pantomima. L’acte ha comptat amb l’assistència d’Estefania Rufach, vicepresidenta de l’IEI i de Sandra Marco, diputada de la Diputació de Lleida.

Ambientada amb una explosió de colors amb cançons rítmiques, l’obra presenta, entre d’altres personatges i històries, la d’un pare que és ‘mestresso’ de casa i que és molt divertit, o la d’un membre d’una família nuclear que descobreix que, sense les seves coses que la caracteritzen, no és ella. Tot plegat per tal que acabem descobrint que, per agradar a algú, no s’ha de fer cas del que dirà la gent, i perquè ens adonem que al món existeixen famílies de tots els colors, i que el més important és que s’estimin.

La Festa Major de l’IEI seguirà aquest divendres amb un concert d’Athanàgia i acabarà dissabte amb la representació de l’obra ‘Un conte enrere’, a càrrec de la companyia de teatre inclusiu La Màxima, formada per artistes amb diversitat funcional de la Fundació Privada Ilersis.