La llevadora Yolanda Florensa signa a l’IEI la segona jornada del cicle ‘Dona i Salut’

30/04/2021
La xarrada s’ha ofert en format mixt, ja que s’ha pogut seguir presencialment i també via streaming a través del canal culturaiei.cat.


La llevadora Yolanda Florensa ha signat avui la segona jornada del cicle ‘Dona i Salut#MésEnllàdel8m’. Ho ha fet amb una xarrada en format mixt, ja que s’ha pogut seguir presencialment a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs com virtualment via streaming a través del canal culturaiei.cat. La conferència que ha ofert Yolanda Florensa ha dut per títol ‘Dona cíclica: respectant la nostra naturalesa’.

El cicle ‘Dona i Salut#MésEnllàdel8m’ és una iniciativa conjunta de l’IEI, de les àrees d’Igualtat i Salut de la Diputació de Lleida, del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida, i del Col·legi Oficial de Metges de Lleida. Es va encetar fa dos setmanes amb la presentació del llibre ‘Salut! La vida amb elles’, de Magda Gregori. Després de la sessió d’avui, en quedaran dos més: el 28 de maig, amb la ginecòloga Marta Canals amb ‘Menopausa: temps de canvis, temps per a cuidar-te’, i el 21 de juny amb la llevadora Gemma Lloses, que parlarà sobre ‘El plaer de ser dona’.