JAM i Bruixa Express, protagonistes de la primera jornada de la Festa Major de l’IEI

24/07/2021

Els actes continuaran durant els tres propers dissabtes, amb el públic infantil i familiar com a destinatari de les propostes.

 

Després de la inauguració del passat dijous, la Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs viu avui el primer dels quadre dissabtes d’activitats que s’han programat.

Aquest matí, el protagonisme ha estat per a l’animació infantil amb JAM i l’espectacle ‘Le Petit Théâtre Ambulant', inspirat en els teatres ambulants del Renaixement, mentre que al vespre se celebrarà un ball de tarda amb Bruixa Express, que posarà sobre l’escenari tota la seva versatilitat. També s’han pogut veure els nous gegants de l’IEI, ‘Cabramusa’ i ‘Asepí’, que van ser presentats en societat aquest dijous.

La Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha programat quatre dissabtes d’activitats culturals i lúdiques amb el públic familiar com a gran destinatari i amb l’objectiu d’obrir l’IEI a la ciutadania. De fet, l’escenari de tots els actes és el Pati de l’IEI, reconvertit en envelat per acollir la Festa Major. Tots els actes són gratuïts i amb aforament limitat, amb inscripció i registre abans de l’inici. A més, s’observen totes les normatives i protocols anti-Covid vigents.  

La Festa Major de l’IEI seguirà dissabte vinent, 31 de juliol, en què s’han programat dos sessions: al matí hi haurà animació infantil amb Nopatiskos Teatre i ‘Passem una estona’, i al vespre, un ball de tarda amb A Kontra Korrent. Els actes seguiran el 7 d’agost amb un vermut electrònic amb Nølah_Live i l’animació infantil ‘Contes i trifurques’, a càrrec de SAC Espectacles, per acabar el 14 d’agost amb l’obra familiar ‘Quimera’, de La Guilla Teatre, i el ball de tarda amb MI&ME.