‘Igual que jo’ dedica al primer programa de la seva 14a temporada als vuitanta anys de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

05/10/2022

L'Aula Magna ha acollit la presentació i visualització d'un monogràfic sobre l'IEI en què hi intervenen el president Joan Talarn, Miquel Pueyo, Joan Busqueta i Jesús Navarro, entre d'altres

L'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dimecres la presentació i visualització de la primera entrega de la 14a temporada del programa de televisió 'Igual que jo', que s'ha dedicat íntegrament al 80è aniversari de l'IEI.

Presentat per Empar Rovira, que és al capdavant del projecte, el programa proposa un documental monogràfic en homenatge als 80 anys de l'Institut d'Estudis Ilerdencs. Inclou entrevistes amb el president de l'IEI i de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, la vicepresidenta, Estefania Rufach, i el director, Joan Josep Ardanuy. També hi intervenen, entre d'altres, Miquel Pueyo, actual alcalde de Lleida i que fou director de l'IEI entre 1986 i 1988, l'historiador Joan Busqueta, i el director del Museu Morera, Jesús Navarro, així com responsables de diferents àrees i seccions de la casa.

'Igual que jo' es defineix com el programa social de les terres de Ponent i es realitza gràcies a les aportacions de micromecenatge desinteressades d'empreses, associacions i entitats.