Els alumnes del Batxillerat Artístic del Col·legi Episcopal es posen ‘En trànsit’ en una mostra de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

12/05/2022
L'exposició, formada per 23 obres, es podrà veure a l'Espai iX fins al 26 de juny

L'Institut d'Estudis Ilerdencs acull des d'aquest dijous 'En trànsit', una exposició col·lectiva del Batxillerat Artístic del Col·legi Episcopal. La mostra es podrà veure a l'Espai iX de l'IEI fins al 26 de juny.

La inauguració de la mostra ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l'IEI, l'Estefania Rufach, de la directora del Col·legi Episcopal, Antonieta Mateus, així com dels alumnes del centre que han participat en la mostra i han anat explicant la seva obra. També hi ha estat present el director de l'IEI, Joan Josep Ardanuy. L'exposició recull 23 obres sobre la temàtica del procés i el trànsit en la vida, de les quals 21 pertanyen a noies i 2 a nois, representació que ha destacat la vicepresidenta de l'IEI, assegurant que "el món de les dones". Rufach ha felicitat tant a l'escola, com als artistes i a les seves famílies i ha explicat que la mostra compta amb grans artistes i projeccions.