El teòleg Ramon Prat porta ‘Fratelli tutti: l’alternativa del papa Francesc’ a l’IEI

21/04/2022
La xarrada ha servit per tancar el cicle ‘La fraternitat’ de l’IREL, que es va posar en marxa el passat mes d’octubre


‘Fratelli tutti: l’alternativa del papa Francesc’ és el títol de la xarrada que el teòleg Ramon Prat ha ofert aquest dijous dins el cicle de conferències ‘La fraternitat’. La sessió s’ha celebrat a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i ha servit per posar la cloenda a aquest cicle.

L’Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL) és el capdavant d’aquest cicle que té com a eix la fraternitat entesa com a peça fonamental per assolir un món millor, tal com s’expressa en l’encíclica ‘Fratelli tutti’ (‘Tots germans’) del papa Francesc.

Durant la xarrada d’avui, Ramon Prat ha ofert la seva visió sobre la fraternitat com a element bàsic per poder arribar a uns hipotètics mons millors. La sessió ha tancat un cicle que es va posar en marxa l’octubre passat i en el quan s’ha comptat amb les intervencions de Rafa Allepuz, professor de la UdL i director de Càritas Lleida; Josep M. Carbonell, degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna-URL; la psicòloga Pilar Mariné, la professora Montse Sánchez; Míriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna de Comunicació; i el professor de filosofia Josep Maria Forné.