‘El plaer de ser dona’ posa el punt final al cicle ‘Dona i Salut#MésEnllàdel8m’ de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

21/06/2021
La llevadora Gemma Lloses ha estat la protagonista de la quarta entrega d’una activitat que ha inclòs tres xerrades i la presentació d’un llibre.

 

La llevadora Gemma Lloses ha posat avui el punt final al cicle ‘Dona i Salut#MésEnllàdel8m’ de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Ho ha fet amb la xarrada ‘El plaer de ser dona’, que s’ha pogut seguir via streaming a través del canal culturaiei.cat i que ha volgut posar en valor les particularitats de la sexualitat femenina, i en especial el seu potencial, fins ara poc explotat. Gemma Lloses és graduada en infermeria per la UdL, està especialitzada en infermeria obstetricoginecològica (llevadora) a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i és màster en sexologia clínica per la Universitat de València (UdV).

El cicle ‘Dona i Salut#MésEnllàdel8m’ ha comptat amb l’organització de l’IEI, les àrees d’Igualtat i Salut de la Diputació de Lleida, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida, i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida. Des que es va posar en marxa el passat 15 d’abril, ha ofert tres xarrades i la presentació d’un llibre, ‘Salut! La vida amb elles’, de Magda Gregori, que precisament va servir per inaugurar el cicle. Les tres conferències posteriors han estat ‘Dona cíclica: respectant la nostra naturalesa’, a càrrec de la llevadora Yolanda Florensa; ‘Menopausa: temps de canvis, temps per a cuidar-te’, amb la ginecòloga Marta Canals; i l’ha que s’ha celebrat avui.