El Pati de l’IEI acull l’acte institucional del Dia Memorial de la Sida, amb la lectura del manifest i el record als que ens han deixat També s’ha comptat una interpretació de TAGS (tallers artístics grupals i socialitzadors) i amb l’actuació musical de Duo Nebbia El Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat un any més l’escenari de l’acte institucional del Dia Memorial de la Sida que organitza la Fundació Antisida de Lleida. L’acte ha comptat amb la presència de Joan Josep Ardanuy i ha inclòs la lectura del manifest en motiu d’aquesta diada, així com la lectura dels noms de les persones que ens han deixat, a càrrec de familiars, institucions, amics/gues i voluntaris/àries. També s’ha comptat amb una interpretació de TAGS (tallers artístics grupals i socialitzadors) i amb l’actuació musical de Duo Nebbia. Aquesta commemoració institucional ha viscut durant el matí una prèvia davant de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de la Catedral de Lleida, on s’hi ha instal·lat una exposició de tapissos elaborats a mà per les famílies i amics i amigues, cedits pel Museu d’Història de Catalunya, acompanyada d’un estand informatiu de la Fundació Antisida de Lleida. L’objectiu del Dia Memorial de la Sida és recordar a tots aquells i aquelles que ja no són entre nosaltres i, a la vegada, reivindicar la lluita per la igualtat, la dignitat i contra l’estigmatització i la discriminació social. Lleida, 2 de juny de 2022

02/06/2022
També s'ha comptat una interpretació de TAGS (tallers artístics grupals i socialitzadors) i amb l'actuació musical de Duo Nebbia

El Pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs ha estat un any més l'escenari de l'acte institucional del Dia Memorial de la Sida que organitza la Fundació Antisida de Lleida.

L'acte ha comptat amb la presència de Joan Josep Ardanuy i ha inclòs la lectura del manifest en motiu d'aquesta diada, així com la lectura dels noms de les persones que ens han deixat, a càrrec de familiars, institucions, amics/gues i voluntaris/àries. També s'ha comptat amb una interpretació de TAGS (tallers artístics grupals i socialitzadors) i amb l'actuació musical de Duo Nebbia.

Aquesta commemoració institucional ha viscut durant el matí una prèvia davant de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i de la Catedral de Lleida, on s'hi ha instal·lat una exposició de tapissos elaborats a mà per les famílies i amics i amigues, cedits pel Museu d'Història de Catalunya, acompanyada d'un estand informatiu de la Fundació Antisida de Lleida.

L'objectiu del Dia Memorial de la Sida és recordar a tots aquells i aquelles que ja no són entre nosaltres i, a la vegada, reivindicar la lluita per la igualtat, la dignitat i contra l'estigmatització i la discriminació social.