El filòsof Ferran Sáez signa una nova entrega del cicle ‘La humilitat’

09/03/2023
Ha parlat sobre 'Humilitat i raó' en la que ha estat la penúltima sessió d'aquest cicle de xarrades que coordina l'IREL

El filòsof Ferran Sáez ha signat, aquest dijous, una nova entrega del cicle 'La humilitat'. L'acte s'ha celebrat a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i ha estat presentat pel director de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, Josep Maria Forné.

Ferran Sáez ha ofert una xarrada en què, sota el títol 'Raó i humilitat', ha compartit la seva particular visió al voltant d'aquest tema que, al llarg de tot aquest curs 2022-23, està essent l'eix d'un cicle coordinat per l'Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL), que és capdavant de l'organització juntament amb la Fundació Joan Maragall, la Universitat de Lleida i l' Institut d' Estudis Ilerdencs-Diputació de Lleida.

Aquest cicle té com a finalitat reivindicar la humilitat per tal de realitzar-nos com a humans. Es va posar en marxa l'octubre passat amb la lliçó inaugural, celebrada a la UdL, i que va anar a càrrec de Joan J. Busqueta, que va parlar sobre 'L'aire fresc de la humilitat a la història'. Les tres següents xarrades es van celebrar a la seu de l'IREL i van comptar com a ponents amb David Jou ('Física i humilitat: la sorpresa inacabable del món'), Anna Maria Agustí ('Humilitat i humiliació en la societat de l'ego'), Blanca Manzano ('Humilitat i maduresa personal') i Jordi Pàmias ('Poètica de la humilitat'). El cicle es tancarà, novament a l'Aula Magna de l'IEI, el 13 d'abril vinent amb Mar Pérez, que parlarà sobre 'Benaurats els humils'.