El cicle Nadal-Música a les Terres de Lleida de l’IEI porta tres concerts a dotze escenaris del territori durant un mes

20/12/2021
 

Christmas&Hits (Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo), Nadal amb tu (Veus.Kat) i Fem Nadal (Cor Euridice) configuren la proposta, que es va iniciar el passat dia 8 i que es tancarà el 9 de gener

Algerri, Ivars d’Urgell, Montornès de Segarra, Barbens, Aitona, Verdú, Artesa de Lleida, Torà, Alcanó, Camarasa, Golmés i Puigverd d’Agramunt formen part del calendari de la iniciativa

 

Com ja és tradicional en aquestes dates, l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha organitzat el cicle Nadal-Música a les Terres de Lleida, activitat que ofereix al territori un seguit de concerts de caire nadalenc.

Enguany formen part del cicle tres concerts que viatjaran a un total de dotze escenaris del territori. Els espectacles en qüestió són Christmas&Hits, a càrrec de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo; Nadal amb tu, a càrrec de Veus.Kat; i Fem Nadal: A Ceremony of Carols, a càrrec del cor de dones Cor Euridice, dirigit per Dolors Ricart Amanós. De cadascun dels dos primers se n’ofereixen tres representacions, mentre que del darrer seran sis.

De fet, el cicle ja ha ofert set dels dotze concerts programats. Així, es va estrenar el dia 8 a l’església d’Algerri amb Christmas&Hits; va seguir l’11 amb aquesta mateixa proposta a l’Espai Centre Cultural d’Ivars d’Urgell, i amb Nadal amb tu al recinte de les escoles de Montornès de Segarra; i el dia 12 va viatjar a l’església de Barbens amb Fem Nadal i al pavelló d’Aitona amb Christmas&Hits. L’activitat ha seguit aquest cap de setmana amb una doble entrega de Fem Nadal: dissabte 18 a l’església de Verdú i diumenge 19 al teatre d’Artesa de Lleida.

Ara queden pendents cinc entregues més. La primera arribarà el diumenge 26 al Poliesportiu de Torà en el que serà el darrer concert del 2021, i tindrà com a protagonistes Veus-Kat i Nadal amb tu. Per a l’any nou quedaran els quatre últims espectacles previstos: el divendres 7 de gener, a l’església d’Alcanó, amb Fem Nadal; el dissabte 8, al Casal Municipal de Camarasa, amb Nadal amb tu, i a l’església de Golmés, amb Fem Nadal; i el diumenge 9, amb la cloenda a la capella de Sant Miquel de Puigverd d’Agramunt, amb Fem Nadal.