El català en el món del treball, eix temàtic d’un nou debat del cicle ‘Sense pèls a la llengua’ de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

25/04/2023
La sessió ha comptat amb la participació d’Abdelaziz Bounjimi, tècnic territorial d'Òmnium Lleida-Ponent, Mercè Majà, responsable de formació de Plusfresc, i Mònica Torné, responsable de formació de bonÀrea

 
L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dimarts una nova entrega del cicle ‘Sense pèls a la llengua’, que proposa un seguit de debats i taules rodones sobre temes d’actualitat relacionats amb la llengua catalana.

En aquesta ocasió, l’eix temàtic que s’ha tractat ha estat la situació del català a l’entorn laboral. Així, sota el títol ‘Què passa amb el català en el món del treball?’, s’han posat sobre la taula reptes i propostes per tal de valorar en quin punt es troba la nostra llengua. El debat ha estat moderat per la sindicalista Núria Solé i ha comptat amb la participació d’Abdelaziz Bounjimi, tècnic territorial d'Òmnium Lleida-Ponent; Mercè Majà, responsable de formació de Plusfresc; i Mònica Torné, responsable de formació de bonÀrea.

El cicle ‘Sense pèls a la llengua’ està organitzat per la Secció de Llengua i Literatura de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.