Anna Punsoda i Ferran Sáez aprofundeixen en ‘La memòria de la terra’ a l’IEI

08/04/2024
El debat s’ha celebrat a l’Aula Magna i ha estat moderat per Anna Sáez, directora del diari ‘Segre’ 

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat l’escenari, aquest dilluns, del debat ‘La memòria de la terra’, que han protagonitzat Anna Punsoda i Ferran Sáez. La sessió ha estat moderada per Anna Sáez, directora del diari ‘Segre’, i la benvinguda ha anat a càrrec del director de l’IEI, Andreu Vàzquez.

Anna Punsoda (Concabella, la Segarra) és una periodista catalana especialitzada en periodisme cultural. Autora, entre d’altres, del llibre ‘La terra dura’, és llicenciada en periodisme per la Universitat Ramon Llull i en Filosofia per la Universitat de Barcelona (UB). Ha treballat i col·laborat en diverses fundacions i en mitjans escrits i audiovisuals, i des de 2020 és editora de la revista ‘Dialogal’, tasca que compagina amb la docència i la traducció.

Per la seva part, Ferran Sáez (la Granja d'Escarp, el Segrià) és escriptor i professor universitari, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professor titular a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull. Ha estat al capdavant de diferents institucions i és col·laborador habitual en diverses publicacions periòdiques. Ha rebut nombrosos premis per la seva obra, entre la que destaca la seva darrera creació, ‘Acaçar la boira’.