Taula rodona a l’Institut d’Estudis Ilerdencs sobre les revistes culturals del País Valencià en motiu de l’Any Joan Fuster

24/02/2022
Ha comptat amb la participació de Martí Domínguez, Laura Peris, Begonya Pozo, Violeta Tena i Núria Cadenes


L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat l’escenari, aquest dijous, d’una taula rodona emmarcada dins l’Any Joan Fuster que ha dut per títol ‘Revistes culturals des del País Valencià. Presentació i debat, dificultats i reptes’. L’acte s’ha pogut seguir presencialment i també via streaming a través del canal culturaiei.cat.

La taula ha comptat amb la participació de Martí Domínguez, director de la revista ‘Mètode’, escriptor i professor de la Universitat de València; Laura Peris, col·laboradora de la revista ‘L'Espill’, periodista i tècnica de la Càtedra L'Horta de València de la Universitat de València; Begonya Pozo, directora de la revista ‘Caràcters’, poeta i professora de la Universitat de València; i Violeta Tena, redactora del setmanari ‘El Temps’, periodista i vicepresidenta de la Unió de Periodistes Valencians. La sessió ha estat moderada per Núria Cadenes, periodista i escriptora.